1-op-1 workshop

Al een tijdje heb je een spiegelreflex of een systeemcamera in huis maar eigenlijk weet je niet zo goed wat je er mee moet doen. Je zou je graag meer willen verdiepen in de theorie maar je hebt niet de tijd om door allerlei boeken te gaan en dit stukje bij beetje uit te proberen. Of je kent alle basistechnieken en ben je toe aan de volgende stap?

Toen ik mijn eerste camera had gekocht had ik een heel technisch, stoffig dik boek waar ik alle instellingen vanuit heb geleerd. Maar daarnaast had ik ook de tijd, ik studeerde en had toch 2 weken vakantie. Mooi de tijd om mijn camera helemaal te leren kennen. Maar toen ik vervolgens de eerste foto’s ging maken waren ze óf helemaal wit, óf helemaal zwart. Huh zo stond dat niet uitgelegd in het boek. Beetje bij beetje heb ik geleerd hoe mijn camera werkt waardoor ik nu precies weet welke instelling wanneer nodig is. Inmiddels ben ik gespecialiseerd in het lifestyle fotografie voor kinderen en gezinnen.

1-op-1 fotografie workshop voor beginnende fotografen

Met alle liefde wil ik deze kennis met je delen! In een 1-op1 workshop leer ik je alle basis die je nodig hebt om te leren fotograferen. Je mag me alles vragen en ik probeer je hier zo uitgebreid mogelijk mee te helpen. Daarnaast zorg ik natuurlijk voor wat lekkers op tafel 🙂

Loop je rond met de volgende vragen, dan is de 1-op1 workshop helemaal iets voor jou!

  • Hoe stel ik de juiste belichting in?
  • Wat betekenen al die moeilijke, technische termen?
  • Hoe maak ik een mooie compositie?
  • Wat vind jij een mooie nabewerking en hoe maak je deze?

Echter is dit niet het enige wat tijdens de workshop besproken kan worden. Tijdens de workshop ben ik een open boek en mag je me alles vragen! Ik laat je zien hoe ik werk en hoe je meer kunt halen uit je foto’s. Je krijgt opdrachten mee naar huis zodat je gelijk alles wat je geleerd hebt ook in praktijk kunt brengen. Na de workshop plannen we nog 1 keer een kwartiertje in via Skype om vragen die je later nog hebt door te lopen.

Investering: € 175
Duur: +/- 2 uur

Vertel me meer!

1-op-1 workshop voor (beginnende) fotografen

Weet je de basis van fotografie maar wil je graag je kennis uitbreiden? Wil je professioneel aan de slag of wil je de basis die je hebt verder uitwerken in de vervolgcursus? Tijdens deze workshop gaan we dieper in op de techniek, compositie en nabewerking. Maar ook is er ruimte voor marketing, het maken van een website en andere zaken die bij het ondernemen belangrijk zijn. Daarnaast plannen we een shoot in waarbij je mee kunt kijken met mij en zelf foto’s kunt maken voor je portfolio. Ik geef je praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt!

Bij deze workshop komen bijvoorbeeld de volgende punten aan bod:

  • Hoe bouw ik een goed portfolio op?
  • Wat is de beste workflow voor een fotoshoot?
  • Hoe kan ik inspelen om het omgevingslicht dat er is?
  • Hoe bouw ik een goede website op?

Echter is dit niet het enige wat tijdens de workshop besproken kan worden. Tijdens de workshop ben ik een open boek en mag je me alles vragen! Inclusief een fotoshoot voor je portfolio.

Investering: € 225 incl. BTW
Duur: +/- 2 uur

Vertel me meer!