Online cursus – Fotoshoot van A tot Z

 

Geen moeilijke en onhandige online programma’s, maar gewoon te volgen via Instagram!

(let op! Vul je instagram naam in bij de checkout)

 

Jouw fotoshoots nog sterker maken?

Jouw passie voor fotografie is niet onopgemerkt gebleven en je wordt al regelmatig gevraagd voor het doen van fotoshoots. Bij een fotoshoot komt ontzettend veel kijken! Van communicatie met je klanten tot het nabewerken van je foto’s. In deze online cursus vertel ik je alles wat er komt kijken bij het doen van een fotoshoot voor klanten.


De cursus is iets voor jou als:

  • Je al een of meerdere keren een fotoshoot hebt gedaan
  • Je nog meer wilt weten hoe jij een fotoshoot het beste kunt aanpakken
  • Jij jouw workflow wilt optimaliseren en nog efficiënter wilt gaan werken.
  • Je wilt weten hoe ik mijn nabewerking doe en zorg dat ik altijd mijn foto’s goed heb gebackupped.
  • Je tips en tricks wilt over het communiceren voor, tijdens en na de fotoshoot.

FAQ

Hoe kan ik de cursus volgen?
De cursus is online te volgen via een apart Instagram account. Na het kopen van de cursus krijg je toegang tot dit account en daar krijg je dagelijks uitleg  (via Instagram stories) over alle stappen die voorbij komen tijdens de shoot.

Hoe lang duurt de cursus?
Per dag krijg je tips over verschillende onderwerpen. Het kost je ieder dag ongeveer 10 tot 15 minuten van je tijd. Je krijgt tips, maar krijgt ook alle mogelijkheid om jouw vragen te stellen.  De cursus duurt in totaal 1 week.

Wanneer start de cursus?
De cursus start op 15 december. Maar je kunt de content nog een maand lang terug kijken via de story highlights. Dus ook als je niet real time mee kunt kijken, heb je de mogelijkheid om alle informatie te zien!

Hoe werkt het?
Bij de checkout vul je jouw instagram naam in.
Het account van de cursus voegt jou toe zodat jij de cursus kunt volgen! Heb je na 48 uur nog geen verzoek ontvangen? Stuur even een berichtje naar hallo@kleinedromers.nl

Wat kost het?
De workshop kost 47,50 inclusief BTW

 

 

 

DE INHOUD VAN DE CURSUS:

Dag 1: Het aanbieden van fotoshoots
Waar moet je aan denken als je graag betaalde shoots wilt gaan doen? Hoe bepaal je goede prijzen en hoe zet je het neer op je site en social media?

Dag 2: De aanvraag
Je krijgt een vraag om een shoot te doen. Hoe communiceer je? Waar moet je aan denken als je een antwoord stuurt? Wat spreek je af? Dit soort vragen komen op dag 2 aan bod.

Dag 3: Voorbereiding naar de shoot toe
Op dag 3 gaan we kijken naar de voorbereiding van de shoot. Wat is een goede locatie? Waar houd je rekening mee als je op locatie fotografeert? Wat voor kledingtips geef je? Hoe zorg je er voor dat jouw klanten precies weten wat ze kunnen verwachten tijdens de shoot.

Dag 4: De shoot – een kijkje achter de schermen
Dag 4 staat in het teken van de shoot zelf. Ik neem je mee achter de schermen van een shoot en laat je zien hoe ik een shoot aanpak.

Dag 5: Aansturen en spelletjes spelen
Tijdens de shoot is het natuurlijk aan de fotograaf om aan te sturen. Ik geef je tips en handvatten zodat jij je zeker kunt voelen tijdens de shoot. Hoe ga je om met verschillende situaties en hoe zorg je er voor dat je altijd mooie foto’s kunt opleveren?

Dag 6: Nabewerking
Als je de shoot hebt gedaan komt er natuurlijk ook nog een stuk nabewerking bij kijken. Ik laat je zien welke workflow ik toepas en hoe ik er voor zorg dat mijn bestanden altijd goed gebackupped zijn.

Dag 7: Oplevering
Als laatste gaan we kijken naar de afronding van de shoot. Hoe zorg je er voor dat jij jouw klanten verrast met het resultaat? Tevreden klanten krijg je niet alleen door het leveren van mooie foto’s maar juist ook door heel je werkwijze en de manier waarop je communiceert en levert. Dit bekijken we op de laatste dag.

Let’s go!