Online cursus – Nooit meer op de automatische stand

 

Geen moeilijke en onhandige online programma’s, maar gewoon te volgen via Instagram!

(let op! Vul je instagram naam in bij de checkout)

 

Nooit meer op de automatische stand fotograferen?

Je hebt al een tijdje een mooie camera liggen waarbij je alles handmatig kunt instellen. Maar toch fotografeer je elke keer weer op die automatische stand. Het is nu tijd om daar verandering in te brengen! Tijdens deze instagram cursus leer ik jou in 7 dagen hoe je nooit meer op de automatische stand hoeft te fotograferen.


De cursus is iets voor jou als:

  • Je een spiegelreflex of systeemcamera hebt
  • Je altijd automatisch fotografeert
  • Je niet weet wat het diafragma, sluitertijd en ISO met elkaar te maken hebben
  • Je hier nu eindelijk iets mee wilt doen zodat jij straks ook de mooiste foto’s kunt maken van jouw kinderen!

FAQ

Hoe kan ik de cursus volgen?
De cursus is online te volgen via een apart Instagram account. Na het kopen van de cursus krijg je toegang tot dit account en daar krijg je dagelijks uitleg  (via Instagram stories) over het fotograferen op de handmatige stand.

Hoe lang duurt de cursus?
De cursus duurt 3,5 week en de lessen komen op dinsdagen en donderdagen online. Het kost je per dag ongeveer 10 tot 15 minuten van je tijd. Je krijgt tips, handvatten en oefeningen maar je krijgt ook alle mogelijkheid om jouw vragen te stellen.

Wanneer start de cursus?
De cursus start op 20 november. Maar je kunt de content nog een maand lang terug kijken via de story highlights. Dus ook als je niet real time mee kunt kijken, heb je de mogelijkheid om alle informatie te zien!

Hoe werkt het?
Bij de checkout vul je jouw instagram naam in.
Het account van de cursus voegt jou toe zodat jij de cursus kunt volgen! Heb je na 48 uur nog geen verzoek ontvangen? Stuur even een berichtje naar hallo@kleinedromers.nl

Wat kost het?
De workshop kost 45 euro maar de eerste editie kun je nu kopen voor maar € 37,50

 

 

 

DE INHOUD VAN DE CURSUS:

Dag 1: Het licht in jouw camera
We beginnen bij de basis en ik leg je hierin uit hoe jouw camera omgaat met licht. In welke situaties kan jouw camera het licht bijvoorbeeld niet goed zelf bepalen?
Hoe kijkt jouw camera naar het licht dat binnen komt en
waarom is het belangrijk om hier zelf invloed op te hebben.

Dag 2: Het diafragma
We kijken op dag 2 naar het diafragma. Dit is een van de onderdelen dat invloed heeft op de hoeveelheid licht op jouw foto’s maar ook op de scherpte. Ik vertel je hoe dit werkt.

Dag 3: De sluitertijd
Nadat we hebben gekeken naar het diafragma gaan we kijken naar de sluitertijd. Het 2e onderdeel dat invloed heeft op het maken van je foto’s. Ook kijken we hoe dit in verband staat tot het diafragma

Dag 4: Je ISO waarden
Als 3e kijken we naar de ISO waarden. Ook jouw ISO heeft invloed op het eindresultaat van jouw foto. Ik vertel je welke ISO ik je aanraad en hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Dit komt aan bod op dag 4.

Dag 5: De belichtingsdriehoek
We hebben nu alle losse elementen behandeld en op dag 5 kijken we hoe al deze elementen door elkaar worden beïnvloed. Hierbij krijg je ook een leuke quiz om te kijken of je alle theorie van de voorgaande dag goed hebt begrepen.

Dag 6: Handmatig of semi-automatisch
Op dag 6 vertel ik je de opties voor het semi-automatisch fotograferen. Vaak een mooie tussenstap van automatisch naar handmatig. Ik vertel je welke opties er zijn en welke optie het beste is voor verschillende situaties.

Dag 7: De eind quiz
De laatste dag staat in het teken van de eind quiz. Deze krijg je via polls op instagram stories en kun je dus anoniem doen. Op deze manier kan jij testen of je alle uitleg hebt begrepen. Met leuke voorbeelden wordt teruggekeken naar alle theorie die tijdens de week is verteld.

Let’s go!