Online cursus – mobiele fotografie

 

Geen moeilijke en onhandige online programma’s, maar gewoon te volgen via Instagram!

(let op! Vul je instagram naam in bij de checkout)

 

De mooiste foto’s maken met je mobiel?

De mobiele telefoons van tegenwoordig zijn uitgerust met de beste camera’s. Maar toch lukt het nog niet om de foto’s te maken die je graag zou willen. In deze workshop geef ik je handig en praktische tips over het fotograferen met je mobiele telefoon.


De cursus is iets voor jou als:

  • Je graag mooiere foto’s wilt maken met je mobiel
  • Je meer wilt weten over het bewerken van je foto’s op je mobiel
  • Jij de tofste composities wilt maken en wilt weten hoe je om moet gaan met licht
  • Je ook de leukste Istagrammable foto’s wilt hebben

FAQ

Hoe kan ik de cursus volgen?
De cursus is online te volgen via een apart Instagram account. Na het kopen van de cursus krijg je toegang tot dit account en daar krijg je dagelijks uitleg  (via Instagram stories) over het fotograferen met je mobiele telefoon.

Hoe lang duurt de cursus?
Per dag krijg je tips over verschillende onderwerpen. Het kost je ieder dag ongeveer 10 tot 15 minuten van je tijd. Je krijgt tips, maar krijgt ook alle mogelijkheid om jouw vragen te stellen.  De cursus duurt in totaal 5 dagen.

Wanneer start de cursus?
De cursus start op 15 januari 2019. Maar je kunt de content nog een maand lang terug kijken via de story highlights. Dus ook als je niet real time mee kunt kijken, heb je de mogelijkheid om alle informatie te zien!

Hoe werkt het?

Bij de checkout vul je jouw instagram naam in. Het account van de cursus voegt jou toe zodat jij de cursus kunt volgen! Heb je na 48 uur nog geen verzoek ontvangen? Stuur even een berichtje naar hallo@kleinedromers.nl

Wat kost het?
De workshop kost € 29,00 inclusief BTW

 

 

 

DE INHOUD VAN DE CURSUS:

Dag 1: De basis – omgaan met licht
Als je foto’s maakt met je mobiel is het belangrijk om te weten hoe je het beste kunt omgaan met jouw omgevingslicht. Ik geef je tips over het gebruik van licht tijdens het fotograferen met je mobiel.

Dag 2: Composities
Ik vertel je welke composities goed werken en hoe je dit ook met je mobiel kunt creëren. Want voor het maken van mooie composities heb je geen dure camera nodig. Ik geef je mijn 5 beste compositietips voor het maken van mooiere foto’s.

Dag 3: Gebruik van opties
De camera van je telefoon heeft tal van opties, van de selfie functie tot de flits. Welke opties kun je het beste wel gebruiken en welke niet? Ik vertel het je op dag 3!

Dag 4: Bewerken op je telefoon
Dag 4 staat in het teken van de bewerking op je telefoon. Via je telefoon zijn er verschillende apps die er voor kunnen zorgen dat jouw gemaakte foto’s nog meer gaan sprankelen. Ik vertel je welke apps je kunt gebruiken en hoe je dit wauw effect creëert.

Dag 5: Opslaan en delen
Het is natuurlijk sonde als je de foto’s altijd alleen maar op je mobiel laat staan. Ik geef je tips over het opslaan van je foto’s maar ook over het delen van je foto’s op social media. Welke apps kun je gebruiken en hoe zorg je er voor dat je de foto’s altijd bewaart, ook al krijg je een nieuwe telefoon?

Let’s go!